Τι είναι το Mindfulness; Πως με βοηθά το Mindfulness;

Ο όρος Mindfulness (στα ελληνικά ενσυνειδητότητα) είναι μια κατάσταση του νου, μία συγκεκριμένη κατάσταση προσοχής και επίγνωσης που βελτιώνει την σωματική και την ψυχική υγεία.

Το Mindfulness σε βοηθά να απολαμβάνεις τη ζωή σου καθώς εκπαιδεύεσαι να εστιάζεις στην παρούσα στιγμή. Μαθαίνεις να αποκτάς εσωτερική ηρεμία. Αποκτάς μία καλύτερη και πιο ουσιαστική σχέση με το σώμα και το μυαλό σου.

Μπορείς να παρατηρείς τις σκέψεις σου και τα συναισθήματα σου στην  παρούσα στιγμή, χωρίς να τα κρίνεις. Αναπτύσσεις αποδοχή, φιλοπεριέργεια, καλοσύνη και συμπόνια προς τον εαυτό σου.

 Τα οφέλη του Mindfullness


Η συστηματική εξάσκηση στις τεχνικές Mindfulness, ο ασκούμενος βλέπει σταδιακά σημαντική βελτίωση μαθαίνει:

 • Ενισχύεις την ικανότητα σου να έχεις διαύγεια σκέψης και «ξεκολλάς» από σκέψεις για το παρελθόν και το μέλλον.
 • Μπορείς εύκολα και συνειδητά να κατανοείς τι αλλαγές χρειάζεται να κάνεις  χωρίς να παρασύρεσαι από σκέψεις και έτσι να βελτιώσεις την ζωή σου.

 • Βοηθά στην βελτίωση της ικανότητας σου να θέτεις στόχους, να βρίσκεις λύσεις και να επιλύεις προβλήματα καθώς θα έχεις διαύγεια και καθαρότητα σκέψης.

 • Κατανοείς και μαθαίνεις να παρατηρείς τα συναισθήματα σου χωρίς να τα κρίνεις, χωρίς να εγκλωβίζεσαι σε αυτά και επομένως γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου.

 • Μαθαίνεις να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου, γίνεσαι πιο ήρεμος, δεν σπαταλάς πολύτιμη ενέργεια και κατανοείς τις ανάγκες σου.

 • Μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι εξαιρετικά το στρες και τα συναισθήματα που βιώνεις.

 • Μαθαίνεις να παρατηρείς τις εμπειρίες σου ως κάτι ξεχωριστό από σένα και μπορείς να παραμένεις ψύχραιμος σε δύσκολες καταστάσεις.

 • Μαθαίνεις να καλλιεργείς συναισθήματα όπως η ευγνωμοσύνη, η συμπόνια, η συγχώρεση και αγάπη του εαυτού μας αλλά και των άλλων.

 • Μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι την πολύπλοκη καθημερινότητα σου και «δύσκολα» συναισθήματα όπως το στρες το άγχος.

 • Μπορείς να ηρεμείς εύκολα και γρήγορα, να κατευθύνεις την προσοχή σου, να «χτίζεις» και να διατηρείς την εσωτερική σου γαλήνη.

 • Με την εφαρμογή απλών πρακτικών του Mindfulness μπορείς να ζεις συνειδητά. Βελτιώνεις την εστίαση σου,τη μνήμη σου, συγκεντρώνεσαι καλύτερα, διαχειρίζεσαι σκέψεις και συναισθήματα, στρες και άγχος.

 • Μέσω του Mindfulness μαθαίνεις να προσέχεις και να φροντίζεις τον εαυτό σου κάθε στιγμή. Νιώθεις και είσαι πιο δυνατός άνθρωπος.

 Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για να δω αποτελέσματα;


Η βασική εκπαίδευση περιλαμβάνει 8 συνεδρίες, μια κάθε εβδομάδα (δηλαδή 2 μήνες) ώστε να θέσουμε τις βάσεις και να ισχυροποιηθούν τα αποτελέσματα.

Οι συνεδρίες μπορούν να είναι ατομικές και ομαδικές. Η διάρκεια των συνεδρίων ποικίλει από 40 έως 90 λεπτά ανάλογα με τις ανάγκες και τον διαθέσιμο χρόνο των ατόμων.

Μετά το πέρας τον 8 εβδομάδων συνιστάται να συνεχίσεις την πρακτική για τη διατήρηση των μέγιστων αποτελεσμάτων.

Μπορείς να βρεις στο eshop καθοδηγούμενους διαλογισμούς προσαρμοσμένους σε συγκεκριμένους στόχους και τομείς.

Ενδυνάμωση & απελευθέρωση 1 Συνεδρία

Διάρκεια 60 λεπτά

Διαδικτυακά μέσω Google Meet

Αξία: 35,00 ευρώ Προσφορά : 27,00 ευρώ

Ενδυνάμωση & απελευθέρωση 8 Συνεδρίες

Διάρκεια 60  λεπτά

Διαδικτυακά μέσω Google Meet

Αξία: 262,00 ευρώ Προσφορά: 207,00 ευρώ

Ενδυνάμωση & απελευθέρωση 12 Συνεδρίες

Διάρκεια 60  λεπτά

Διαδικτυακά μέσω Google Meet

Αξία: 420,00 ευρώ Προσφορά: 324,00 ευρώ

ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Στείλε μας το δικό σου μήνυμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να συζητήσουμε το θέμα που σε ενδιαφέρει.