Rapid Transformational Therapy

 Ότι χρειαζόμαστε, όλες οι απαντήσεις υπάρχουν ήδη μέσα μας “.

Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε αλλαγές που διαρκούν. Μπορείς να αποκτήσεις μία ζωή, με επιτυχία και χαρά πέρα από κάθε σου φαντασία και να ελευθερωθείς από παλιούς ανεπιθύμητους περιορισμούς και πεποιθήσεις, γιατί ήμουν στη θέση σου και καταλαβαίνω, είχα κι εγώ τους δικούς μου.   

Αν θέλεις μία ζωή γεμάτη ελευθερία και ευτυχία η RTT είναι για σένα. Με την RTT  μπορείς να βρεις γρήγορα και εύκολα  τι σε εμποδίζει (ποια πεποίθηση σε σταματά) να αποκτήσεις ότι εσύ επιθυμείς.  Όταν εντοπίσεις αυτή την πεποίθηση μπορείς να την αντικαταστήσεις με μία νέα ενδυναμωτική ώστε να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις στην ζωή σου .

Είναι σαν πόρτα προς την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Με την Rapid Transformational Therapy ανακαλύπτεις πως να αποκτήσεις ισορροπία στη ζωή σου. Το πετυχαίνεις γρήγορα, άμεσα, βρίσκοντας και αλλάζοντας την ασυνείδητη πεποίθηση που σε εμποδίζει να έχεις όσα θες.
Να δεις πρώτα και μετά να δημιουργήσεις τη ζωή που εσύ επιθυμείς.

Θέματα που μπορεί να δουλέψει η RTT είναι:

Nεύρα/θυμός, συγκέντρωση, εξετάσεις, μνήμη, άγχος, φοβίες, αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση, επίτευξη στόχων, διατροφικές διαταραχές, αναβλητικότητα, θέματα καριέρας, δημόσια ομιλία, σχέσεις, ύπνος. 

Τα αποτελέσμα της Rapid Transformatinal Therapy είναι:

 • Άμεσα (σε σχέση με άλλα είδη θεραπείας), καθώς συνήθως χρειάζεται μόνο ένας περιορισμένος αριθμός συνεδριών ανά ζήτημα.
 • Μεταμορφωτικά– καθώς βρίσκει την αιτία του ζητήματος (παρά να ασχολείται με τα συμπτώματα). ‘Όταν αυτό το βαθιά ανεπιθύμητο θέμα αναγνωριστεί, μπορεί να απελευθερωθεί. 
 • Απελευθερωτικά-καθώς ακολουθεί ένα αποδεδειγμένο τρόπο που σε καθοδηγεί, ακόμη κι αν αντιστέκεσαι στην χαλάρωση ή στο να αφεθείς ή αν χρειάζεσαι πιο πολύ ενθάρρυνση, υποστήριξη. 
 • Μόνιμα – Δεν είναι προσωρινό “φτιάξιμο” όπως όταν κολλάς ένα πλάστερ που κρατάει μέχρι την επόμενη πρόκληση της ζωής και η πληγή ξανανοίγει.  Το πετυχαίνει αυτό επειδή:

  «Aναγνωρίζει, διαπραγματεύεται και εξαλείφει, όλες τις ανεπιθύμητες πεποιθήσεις.» 

 •  

Ακολούθως, μέσα από μία μεταμορφωτική διαδικασία, νέες και επιθυμητές πεποιθήσεις εγκαθίστανται στις νευρικές συνδέσεις (δημιουργώντας καινούριες νευρικές διόδους στον εγκέφαλο) το οποίο οδηγεί σε νέα συναισθήματα και συμπεριφορές που εγκαθίστανται σε βαθύτατο επίπεδο.  Σε υποσυνείδητο επίπεδο.

Στεφανία Τσαουσίδου

Μέσω της RTT μπορείς να βελτιώσεις, τις σκέψεις σου, τις πράξεις σου, τα πιστεύω σου, τα αισθήματά σου, τη συμπεριφορά σου.  

Πότε θα δω τις αλλαγές? 

Υπάρχουν 3 είδη αλλαγής με την RTT

 • Η άμεση αλλαγή Νιώθεις μία τεράστια άμεση αλλαγή στην ψυχολογία σου, στις σκέψεις και συμπεριφορές σου αμέσως μετά τη συνεδρία.
 • Σταδιακά αυξανόμενη αλλαγή Βλέπεις συνεχείς αλλαγές κάθε μέρα ή αλλάζεις σταδιακά.
 • Αναδρομική αλλαγή Δεν βλέπεις αλλαγές αμέσως και μετά από κάποιο διάστημα συνειδητοποιείς ότι έχεις πάψει να συμπεριφέρεσαι όπως πριν. Παρατηρείς πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου.

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και αντιδρά διαφορετικά.  

Μπορεί να βιώσεις ένα συνδυασμό από διαφορετικά αποτελέσματα και αλλαγές. Αυτό που έχουν κοινό είναι ότι βλέπεις τη ζωή με τρόπους που σου επιτρέπουν να είσαι πιο θετικός, αποδοτικός και δυναμικός άνθρωπος

 

Τι προσφέρει το πακέτο για ένα μήνα:

 • 30′ δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία για να “χαρτογραφήσουμε”, τις προσωπικές σου ανάγκες και το δικό σου πλάνο επιτυχίας
 • Ένα ερωτηματολόγιο για αποτύπωση των επιθυμιών σου
 • Μία Εκπληκτική Ηχογράφηση προετοιμασίας για την πιο επιτυχημένη συνεδρία μας 
 • 90’-120′συναρπαστικής συνεδρίας στο Google Meet για το θέμα που σε απασχολεί.
 • Μία Μοναδική αποκλειστική ηχογράφηση ειδικά προσαρμοσμένη στις προσωπικές σου ανάγκες.  Θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, να επαναπρογραμματίσεις, να αλλάξεις παλιές περιοριστικές πεποιθήσεις και να ξεκλειδώσεις τις δυνάμεις σου. Γίνεσαι ο άνθρωπος που εσύ θέλεις να είσαι. 
 • 1 – 2 συνεδρίες καθοδήγησης μετά τη θεραπεία για ανακεφαλαίωση, πιθανές ερωτήσεις και να κερδίσεις ακόμη καλύτερη εικόνα. Επίσης είναι ευκαιρία να συζητήσουμε άλλα θέματα που ίσως θέλεις να δουλέψεις στο μέλλον. 
 • Απεριόριστα ηλεκτρονικά μηνύματα και διαδικτυακή υποστήριξη από μένα για όλο το μήνα

 

Αξία: 307 ευρώ

σε ενδιαφερει;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Στείλε μας το δικό σου μήνυμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να συζητήσουμε το θέμα που σε ενδιαφέρει.